Τι Προσφέρουμε
Ευαισθητοποίηση του κοινού

Ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο, την πρόληψη, την υγεία

Διοργάνωση εκδηλώσεων

Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε και εσείς τη δική σας εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας... Η οργάνωσή μας, στα πλαίσια των στόχων της, που είναι η απάλειψη των προκαταλήψεων σχετικά με τον καρκίνο, καθώς επίσης η ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη, διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης του κοινού, με σκοπό την ευαισθητοποίηση, της ελληνικής κοινωνίας.

Στις εκδηλώσεις αυτές μας υποστηρίζουν και συμμετέχουν από την ιατρική κοινότητα, καθώς και εκπαιδευμένη επιστημονική από το χώρο της ψυχικής υγείας. Η διοργάνωση των ενημερωτικών εκδηλώσεων πέραν όλων των άλλων, έχουν και ως έμμεσο στόχο την επικοινωνία της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ με το ευρύ κοινό, ώστε να ενημερωθούν για το έργο μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.  
 
Ο ιδρυτής μας, Παναγιώτης Μιχαήλ, ως ένας εκ των ομιλητών στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα, μεταδίδει το πάθος του για την ζωή, εμπνέοντας τους ανθρώπους καταθέτοντας την δική του βιωματική εμπειρία, ενώ παράλληλα τονίζει την σημασία της πρόληψης σε σχέση με τον καρκίνο.
 
Πολλές εταιρείες, σχολεία, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, σύλλογοι έχουν απευθυνθεί στην οργάνωσή μας και έχουμε διοργανώσει για τους εργαζόμενους, τους μαθητές, τους εκπαιδευομένους και μέλη τους είτε ενημερωτικές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, είτε ομιλίες παρακίνησης & εμψύχωσης.

Εάν επιθυμείτε να διοργανώσετε και εσείς τη δική σας εκδήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 86 200 85 - 210 86 95 111


Ευρωπαϊκή Αναγνώριση

Οι υπηρεσίες και η πληροφόρηση που παρέχει η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, βραβεύτηκαν & αναγνωριστήκαν ευρωπαϊκά από την Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας, European School of Oncology.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού "CANCER ON THE INTERNET" AWARD 2010, η ιστοσελίδα μας http://www.bestrong.org.gr κατέκτησε την δεύτερη θέση του διαγωνισμού και βραβεύτηκε με την "Μνεία Τιμής για το 2010", "2010-MENTION OF HONOUR".

Στην σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας για την βράβευση, τονίστηκε το γεγονός ότι οι πληροφορίες αλλά & η υποστήριξη που παρέχει στην ελληνική κοινωνία, η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, αξίζουν αναγνώρισης! 


BeStrong.org.gr - 08.04.14

b374k b374k Shell web shell inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma şehirlerarası parça eşya taşıma parça eşya taşıma fiyatları büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü paykasa paykasa fiyatları paykasa bozdurma metal galvanizli sac paslanmaz sac shell download wso shell webadmin shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat