Κοινότητα
περισσότερα

Διάβασε και συ... στήριξε το έργο μας!

Αποκτήστε και διαβάστε… το βιβλίο του ιδρυτή της οργάνωσης Παναγιώτη Μιχαήλ. Γράφτηκε κατά την διάρκεια της εμπειρίας του με τον καρκίνο, με στόχο να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους! Μια αληθινή ιστορία που μιλάει απλά, ωμά, ανθρώπινα. Μας θυμίζει ότι νικητής δεν είναι όποιος δεν έπεσε ποτέ. Αλλά αυτός που έπεσε εννιά φορές και σηκώθηκε δέκα. Γιατί όταν δεν ελπίζεις, έχεις προ πολλού πάψει και να ζεις!

Online Κοινότητα

Το να συμμετέχουμε σε μια On line κοινότητα, επικοινωνώντας με άλλους ανθρώπους, είναι τόσο θεραπευτικό μέσον, που το γνωρίζουν μόνο εκείνοι οι οποίο το έχουν κάνει πράξη.

Από τον Απρίλιο του 2012 στα πλαίσια της αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας, ξεκίνησε μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη Online κοινότητα.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες διαδικτυακής επικοινωνίας που σας παρέχει η Online κοινότητα και ελάτε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που νοιώθουν όπως νοιώθετε και εσείς...


BeStrong.org.gr - 07.01.15

ingilizce türkçe çeviri inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto ekspertiz malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü paykasa paykasa fiyatları paykasa bozdurma