Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

H συγκλονιστική ιστορία της Ολυμπίας...

H συγκλονιστική ιστορία της Ολυμπίας από το Τσοτύλι Κοζάνης, που έφυγε από τη ζωή... Η Ολυμπία στα 33 της χρόνια και ήδη 3 μηνών έγκυος, μαθαίνει πως έχει καρκίνο στον πνεύμονα. 

Πρόκειται για σπάνιο και ξεχωριστό ιατρικό περιστατικό. 

Μετά από πολλές αμφιταλαντεύσεις και δυσκολίες, θα κρατηθεί το έμβρυο και θα γεννηθεί ένα υγιέστατο μωρό, ο Παναγιώτης. 4 μήνες μετά τον τοκετό και ενώ ο καρκίνος καλπάζει, με πρωτοβουλία του γιατρού της Ιάκωβου Άντζελ, θα μείνουμε για 4 μέρες κοντά στην Ολυμπία και την οικογένεια της, καταγράφοντας ότι μπορούσαμε και ότι η κατάσταση, μας επέτρεπε….

Μία ιδέα και παραγωγή του Άντζελ Ιάκωβου, Πνευμονολόγου, Συντονιστή Διευθυντή Πνευμονολογικής – Ογκολογικής Κλινικής & Βρογχοσκοπικού Τμήματος, ΑΝΘ «Θεαγένειο», Θεσσαλονίκη. 

Η Ολυμπία ήταν κόρη του γνωστού μουσικού Τάκη Μπέτζιου. 

Το ντοκιμαντέρ Ολυμπία θα προβληθεί στο κανάλι της ΕΡΤ 2 στις 16/12/2015 και ώρα 23:00 και θα είναι η πρώτη προβολή σε κανάλι. Η ταινία ΟΛΥΜΠΙΑ που συμμετείχε στο επίσημο πρόγραμμα του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ  Θεσσαλονίκης απέσπασε το Βραβείο Κοινού Fischer 2015.
BeStrong.org.gr - 16.12.15

ingilizce türkçe çeviri inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto ekspertiz malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü paykasa paykasa fiyatları paykasa bozdurma