Νέα
Νέα της οργάνωσης

Πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση - Ιούλιος 2008

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, την Κυριακή 27 Ιουλίου 2008 και ώρα 20.30 μ.μ., στην πιο όμορφη βεράντα της πόλης, το VITRINE - ΕΧO SUMMER. Την ημέρα των γενέθλιων του ιδρυτή της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ Παναγιώτη Μιχαήλ, επιλέξαμε να διοργανώσουμε την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση - πάρτι, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ίδρυση της οργάνωσης, την έκδοση του βιβλίου του «Είμαστε τουρίστες!» και τα 11 χρόνια που έχουν περάσει, από τον Ιούλιο του 1997, όπου έγινε η πρώτη διάγνωση του καρκίνου σ’ αυτόν! Το πάρτι είχε φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων διατέθηκαν στην οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Ευχαριστούμε για αυτό την ομάδα του VITRINE - EXO SUMMER!

Οι πρώτοι προσκεκλημένοι, άρχισαν να προσέρχονται στον χώρο της εκδήλωσης από τις 20.30 μ.μ. Ήταν η πιο κατάλληλη ώρα για να απολαύσει κάποιος το ηλιοβασίλεμα με θέα την ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Στην είσοδο καλωσόριζαν τους προσκεκλημένους, εθελοντές της οργάνωσης που έδιναν τα έντυπά μας αλλα και από ένα πορτοκαλί βραχιολάκι, που φορούσαν αμέσως στο χέρι. Το κλίμα σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, από όλους τους προσκεκλημένους, ήταν ενθουσιώδης, χαρούμενο και γεμάτο αισιοδοξία. Το feedback που μας έδωσαν όλα τα χαμόγελα της βραδιάς εκείνης, είναι τόσο δυνατό που πραγματικά μας έκαναν πιο δυνατούς!

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Μιχαήλ αφού ευχαρίστησε όλους τους φίλους της οργάνωσης, έκανε ιδιαίτερη μνεία στους ιδρυτές που πίστεψαν το όνειρο του για τη δημιουργία της. Στην συνέχεια έκανε έναν απολογισμό για τις δράσεις της οργάνωσης, καθώς ανακοίνωσε και τα μελλοντικά σχέδια για αυτήν. Ένα από αυτά που έχουν μπει σε άμεση προτεραιότητα, είναι η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου υποστήριξης, για όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Επίσης αναφέρθηκε και στο βιβλίο του «Είμαστε τουρίστες!», ευχαριστώντας πρώτα την εκδότριά του κυρία Γεωργία Κορωναίου που πίστεψε σε αυτό και κατόπι τόνισε ότι μέρος των εσόδων του βιβλίου, θα διατεθούν για την επίτευξη των στόχων της οργάνωσης. Κλείνοντας την ομιλία του έκανε και την πρώτη παρουσίαση των πορτοκαλί βραχιολιών της οργάνωσης, εξηγώντας τον συμβολισμό και την σημασία τους.

Η έκπληξη της βραδιάς αλλά και του Παναγιώτη Μιχαήλ, ήταν η παρουσία της Δήμητρας Παπαδήμα, που ήρθε στην εκδήλωση από την Κύπρο. Η Δήμητρα είναι φίλη της οργάνωσης και επιζών του καρκίνου. Ήταν έκπληξη αφού κανένας δεν γνώριζε τη άφιξή της. Ένας λόγος παραπάνω είναι ότι την περίοδο εκείνη ήταν σε φάση θεραπειών και αυτό από μόνο του καταστούσε δύσκολη την μετάβασή της. Μας απέδειξε όμως ότι όποιος θέλει κάτι πολύ στην ζωή του, το πετυχαίνει! Δήμητρα σε ευχαριστούμε πολύ !!! 






BeStrong.org.gr - 17.04.12