Στήριξέ μας
Δωρεά αντί στεφάνου

Δωρεά εις μνήμην αγαπημένου προσώπου

Προσφέροντας μια δωρεά για την κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, στη μνήμη ενός αγαπημένου σας προσώπου, αντί στεφάνων ή λουλουδιών, θα μας επιτρέψει να είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν όταν χάσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο, ανεξαρτήτου αιτίας, από το να κάνουν οτιδήποτε άλλο εις μνήμην του, να προσφέρουν μια δωρεά σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει κοινωνικό έργο.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο, νοιώθουν πιο καλά με τον εαυτό τους, αφού η απώλεια του δικού τους ανθρώπου γίνεται η αφορμή, να προσφέρουν στην κοινωνία και στις ευπαθείς ομάδες. Αυτό το συναίσθημα της προσφοράς γίνεται πιο έντονο, όταν η απώλεια αυτή προέρχεται εξαιτίας του καρκίνου…

Αντί ως ύστατο φόρο τιμής για το αγαπημένο σας πρόσωπο που χάσατε, να δεχτείτε λουλούδια ή στεφάνια που είναι και ευκαιριακά, μπορείτε να ζητήσετε να σας δώσουν το αντίστοιχο τίμημα σε χρήματα, με σκοπό να τα προσφέρετε ως δωρεά στην οργάνωσή μας, ώστε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσετε το έργο μας.

Ενημερώστε όλους τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς σας για την επιθυμία που έχετε, ότι τα χρήματα που θα διέθεταν σε λουλούδια ή στεφάνια, να τα καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης, για να βοηθήσετε το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Υπενθυμίστε τους να αναγράφουν στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο τους και την αιτιολόγηση (εις μνήμην…). Η κατάθεση μπορεί να γίνει και ανώνυμα.

Στην περίπτωση που κάποιοι δεν προτιμήσουν να κάνουν την κατάθεση της δωρεάς στο λογαριασμό της οργάνωσης, αλλά επιθυμούν να σας τα προσφέρουν δια ζώσης την ημέρα της τελετής, σας προτείνουμε να μας ενημερώσετε, για να εξετάσουμε από κοινού την καλύτερη πρακτική λύση, έτσι ώστε η όλη διαδικασία να πραγματοποιηθεί με διαφάνεια, με την παρουσία κάποιου εκπροσώπου μας.  

Επίσης μια αλλά λύση είναι κατόπιν συνεννοήσεως μας, να συγκεντρώστε εσείς το συνολικό ποσό σε μια ειδική σφραγισμένη κάλπη της οργάνωσης που θα σας αποστείλουμε, σημειώνοντας όμως το όνομα του κάθε δωρητή, τη διεύθυνση του και το ποσό δωρεάς.

Κατόπιν μπορείτε να παραδώσετε στα γραφεία μας την κάλπη, μαζί με τα στοιχεία των δωρητών, ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια, να αποστείλουμε ευχαριστήριες επιστολές, καθώς και την απαραίτητη απόδειξη δωρεάς.

Γνωρίζοντας κάποιος τις δυσκολίες εξεύρεσης πόρων για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, ειδικότερα στο νέο οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί, το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για την οργάνωσή μας, αυτός ο τρόπος δωρεάς, για την λειτουργία και την επίτευξη των στόχων του ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Κάντε τη δωρεά σας εις μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου, αντί στεφάνου ή λουλουδιών, με κατάθεση, στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης, στην Τράπεζα Πειραιώς.

  • Δικαιούχος: Κοινωφελής μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5077-038136-241
  • IBAN: GR29 0172 0770 0050 7703 8136 241
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ: Κωδικός SWIFT BIC: PIRBGRAA

Για τις δωρεές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι απαραίτητη η αποστολή φωτοτυπίας του αποδεικτικού κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@bestrong.org.gr και κατόπιν η ενημέρωσή μας τηλεφωνικά στο: 210 8695111, για να σας αποστείλουμε την σχετική απόδειξη δωρεάς.


BeStrong.org.gr - 13.01.16

çeviri b374k shell inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma shell download wso shell alfa shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma bahis siteleri