Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

GREECE RACE FOR THE CURE 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ʼλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure? διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure?, στις 26 Σεπτεμβρίου 2010, στις 11.00π.μ., στο Ζάππειο. Στον περσινό Αγώνα η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε πρόσδοκία. Ο Αγώνας συγκέντρωσε 6.000 συμμετοχές! Τα έσοδα που προέκυψαν από αυτόν διατίθενται ήδη για την εκπόνηση ενός Προγράμματος που αφορά στη Γενετική Συμβουλευτική, το οποίο γίνεται σε συνεργασία με το «ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος», όπου δίνουμε τη δυνατότητα σε γυναίκες που έχουν βιώσει ήδη την εμπειρία του καρκίνου μαστού να κάνουν δωρεάν γενετικό έλεγχο για τυχόν γονιδιακή μετάλλαξη που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο μαστού και ωοθηκών καθώς και την κάλυψη των εξόδων για τις Ψυχοθεραπευτικές Ομάδες που λειτουργούν στο «ʼλμα Ζωής».

Φέτος, πάνω από 1,6 εκατομμύριο άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, σε περισσότερες από 140 πόλεις του κόσμου, θα δώσουν με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, μια κοινή υπόσχεση: ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί! Η εγγραφή κοστίζει 5 ΕΥΡΏ. Γίνεται μέσω ιστοσελίδας, στα γραφεία του Συλλόγου & σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Αγώνα: http://www.almazois.gr/race

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δήμος Αθηναίων,,Οργανισμός Νεολαίας & ʼθλησης, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.

Επίσημοι Χορηγοί: Samsung, Novartis, C.C.C, Energizer, Nestle - Fitness, Roche, Pfizer, Εθνική Τράπεζα, ΦΑΓΕ, Διαγνωστική Μαστογραφία.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΚΑΙ, MAD, Αθήνα 9,84fm, Mind Radio, Forma, Miss.gr, Running News.gr, Edgar Entertainment.


Περισσότερες Πληροφορίες: Μαριλού Χρυσοχοϊδου,
Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
TEL. 697 02 85 558 / 210 41 800 06 (ext. 15), FAX. 210 41 800 16
E-mail: m.marilou@almazois.gr
Αριστοτέλους 79-81, 10434, Αθήνα


BeStrong.org.gr - 24.04.12