Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

Συνεργασία Άλμα Ζωής με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" για τη δημιουργία κινητής μονάδας ψηφιακού μαστογράφου και για τη διοργάνωση του 4ου Αγώνα Greece Race for the Cure® 2012.

Η κινητή μονάδα, εφοδιασμένη με ψηφιακό σύστημα μαστογραφίας, θα προσφέρει 4.000 προληπτικούς ελέγχους μαστού το χρόνο, δωρεάν, σε μη προνομιούχες γυναίκες που ζουν σε αστικές περιοχές, καθώς και σε γυναίκες που κατοικούν στο νομό Αττικής και δεν έχουν πρόσβαση σε ανάλογες υπηρεσίες. Ο Αγώνας Greece Race for the Cure, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ζάππειο και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης.

Στα πλαίσια της επίσημης ανακοίνωσης από το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία του Ιδρύματος, σήμερα Τετάρτη 23 Μαϊου 2012, παρευρέθησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, η Υπεύθυνη Χορηγιών κυρία Σπυριδούλα Καρβέλη και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας κυρία Μαριλού Χρυσοχοϊδου.

Η κυρία Καρβέλη παρουσίασε στο κοινό και στα Μέσα Ενημέρωσης, το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" καθώς και τα δύο προγράμματα που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος".


BeStrong.org.gr - 25.05.12