Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

Παρουσίαση Λευκώματος ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Παρουσίαση Λευκώματος ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΖΩΗΣ στον ΙΑΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τρίτη 9 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ.»

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί παρουσίαση του Φωτογραφικού Λευκώματος Μελών Υπενθυμίσεις Ζωής.

Θα μιλήσουν οι Ελένη Ντελιοπούλου, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αλμα Ζωής Ν. Θες/νίκης, Στέφανος Τσακίρης, Φωτογράφος, Μαρία Κοκορότσκου, μέλος Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αλμα Ζωής Ν. Θες/νίκης, Ηρακλής Παπαιωάνου, Θεωρητικός της Φωτογραφίας Επιμελητής Μ.Φ.Θ., Ιωάννης Μπουκοβίνας , Ογκολόγος-Παθολόγος.
 
Ο Σύλλογος Αλμα Ζωής Ν. Θες/νίκης σε συνεργασία με μια ομάδα εθελοντών αφιερώνει το φωτογραφικό λεύκωμα σε όλους όσους παλεύουν με τον καρκίνο καθημερινά, είτε ως ασθενείς είτε ως γιατροί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές, καθώς και σε όλους τους εθελοντές. Αποτελεί, επίσης, φόρο τιμής σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν, παρόλο που αγωνίστηκαν. Ευχόμαστε να είναι μια ακόμη υπενθύμιση ζωής για όλους εμάς.
 
Ο φακός του φωτογράφου Στέφανου Τσακίρη έχει συλλάβει τη δύναμη και το χαρακτήρα μελών του Συλλόγου που νόσησαν από καρκίνο του μαστού που με τη εικόνα και τη γραφή τους , αποδεικνύουν μια ακόμα προσωπική τους νίκη.


Με εκτίμηση για το Διοικητικό Συμβούλιο 


BeStrong.org.gr - 29.03.13