Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

1η Βαλκανική Συνάντηση: Πρόληψη Καρκίνου του Μαστού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Από τις 18 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ εγκαινιάζει την 1η Βαλκανική Συνάντηση με θέματα που αφορούν στην ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
 
Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας(www.almazoisthes.gr) για περισσότερες πληροφορίες ή τηλεφωνήστε στο 2310 28 51 81. Οι δράσεις μας ξεκινούν από τη Παρασκευή 18/10 και ολοκληρώνονται τη Κυριακή 20/10.

  • Την Παρασκευή 18/10  είναι αφιερωμένο στη Φροντίδα και την Υγεία, και παράλληλα θα φωταγωγήσουμε το ΑΝΘ Θεαγένειο στις 5 μ.μ. και σας θέλουμε όλους εκεί!
  • Το Σάββατο  19/10, 9.30 π.μ.-4.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ημερίδα  (επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας) στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ αίθουσα Παύλος Ζάννας, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, με αξιόλογους ομιλητές, και στις 4.00 μ.μ. , στην πλατεία Αριστοτέλους θα κάνουμε το ανθρώπινο κορδελάκι και σας περιμένουμε να πιαστούμε όλοι χέρι-χέρι κρατώντας από ένα ροζ μπαλόνι, μεταδίδοντας το μήνυμα για τη πρόληψη!
  • Την Κυριακή   20/10, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ..μ. η μέρα θα είναι αφιερωμένη  στην Τέχνη, και θα ξεκινήσει με κουκλοθέατρο, art therapy και πολλά άλλα που θα τα δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα και στο παρακάτω πρόγραμμα που σας επισυνάπτουμε! 
 
Σας περιμένουμε για μια ξεχωριστή, μοναδική... βαλκανική συνάντηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού!

Να είστε όλοι εκεί!


BeStrong.org.gr - 17.10.13