Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

Η πραγματική αγάπη δεν γνωρίζει όρια... ούτε τον καρκίνο...

Ένα μήνα πριν από το γάμο της, η Mari McKinstry υποβλήθηκε στην τέταρτη από τις επτά χειρουργικές επεμβάσεις, στη μάχη της κατά του καρκίνου του εγκεφάλου.
 
Η διαδικασία την άφησε ανίκανη να περπατήσει, έτσι μόλις δύο εβδομάδες πριν από τη μεγάλη μέρα, βρέθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.
 
Αλλά στις 5 Απριλίου, την ημέρα του γάμου της με τον Nathan Lazur στους Παρθένους Νήσους, η Mari ήταν λαμπερή και γεμάτη ζωή.
 
Η Joy Marie Smallwood, ξαδέλφη της Mari, και φωτογράφος του γάμου τους, είπε στη Huffington Post ότι η πιο συγκινητική στιγμή του γάμου ήταν όταν η νύφη ήρθε με τα πόδια ως το ιερό.
 
«Κανείς δεν ήξερε αν θα είναι σε θέση να περπατήσει ή αν ήταν σε κατάσταση να κάνει το γάμο», είπε. «Έτσι, όταν είδαμε αυτό το όμορφο κορίτσι να περπατάει στο διάδρομο, τότε όλοι δακρύσαμε».
 
Η σχέση των Mari και Nathan άρχισε ως φιλική πριν από μερικά χρόνια. Ο Nathan ήταν ο προσωπικός γυμναστής της Mari.

Ενα χρόνο αφότου άρχισαν να βγαίνουν σαν ζευγάρι, η Mari διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους, το 2012, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε.
 
Οπως ανέφερε η Joy Marie, ο Nathan υπήρξε απίστευτα τρυφερός και υποστηρικτικός από την πρώτη κιόλας ημέρα της αρρώστιας.

«Ο Nathan μου είπε πει ότι ένιωθε ότι ο προορισμός του στη γη είναι να φροντίζει την Mari. Κοιμάται δίπλα της κατά τη διάρκεια των επίπονων ιατρικών διαδικασιών, είναι ένας άγγελος», λέει συγκινημένη η Joy.


BeStrong.org.gr - 20.06.14