Νέα
Νέα της οργάνωσης

Κρούσμα εκμετάλλευσης του ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κρούσμα εκμετάλλευσης του ονόματος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με το καρκίνο ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, με πρόσχημα την γραμμή υποστήριξης 1069.

Καταγγελίες επισκεπτών ασθενών στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αλλά παράλληλα και φίλων της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, έφτασαν στα γραφεία μας στις 9/4/2012.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι δυο άτομα, κρατώντας στα χέρια τους γνωστό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας, με την πρόσφατη συνέντευξη της Ελένης Καλαμάρη (επιζούσας του καρκίνου που συμμετέχει στο τηλεοπτικό σποτάκι της γραμμής 1069) και ισχυριστήκαν ότι συγκεντρώνουν χρήματα για την στήριξη της γραμμής.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη στο συγκεκριμένα ή παρόμοια περιστατικά.

Τονίζει δε ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο ή οποιαδήποτε μορφή συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση των δράσεων της. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών της γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό ή στα γραφεία μας. Για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού ή για οποιοδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο της οργανωσης.

Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή άλλων παρόμοιων περιστατικών που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τους σκοπούς και τις αρχές της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, όσο και με την οργανωση μας:

  • Διεύθυνση: Αγίας Ζώνης 1Α, Κυψέλη, Αθήνα, Τ.Κ. 113 61
  • Τηλέφωνα: 210 86 200 85 - 6932 209001
  • Εθνική Γραμμή Υποστήριξης: 1069
  • Fax: 210 2922641
  • E-mail: info@bestrong.org.gr
  • Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παναγιώτης Μιχαήλ

Το έργο του οργάνωσής μας στηρίζεται κυρίως από δωρεές που μας προσφέρουν ιδιώτες, εταιρίες, οργανισμοί και από τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνουμε εμείς ή άλλοι για εμάς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε το έργο μας, μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω των τραπεζικών λογαριασμών που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας http://www.bestrong.org.gr, καθώς επίσης και από τα γραφεία μας.


BeStrong.org.gr - 29.03.14