Νέα
Νέα της οργάνωσης

3ο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Ψυχική υγεία, τεχνολογία...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία obrella.gr, με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών & κοινωνία τη πληροφορίας στις 17 Μαΐου,  διοργανώνει στις 15-17 Μαΐου 2013 το 3ο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Ψυχική υγεία, τεχνολογία & τηλεματικές εφαρμογές», με θέμα: «Τεχνολογίες πληροφορίας – επικοινωνίας & υποστήριξη, παρακολούθηση και τήρηση θεραπείας των ψυχικά ασθενών», στο Ξενοδοχειο Royal Olympic Hotel (Μετρό Ακρόπολη).
 
Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη, οι εγγραφές θα γίνουν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, όπου θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης.
 
Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι γραμμές υποστήριξης, μέσα σε αυτές και η εθνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο 1069.

Την παρουσίαση της γραμμής θα κάνει ο ιδρυτής της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, Παναγιώτης Μιχαήλ την Τέταρτη 15 Μαΐου 2013, το απόγευμα μεταξύ 19.00 – 21.00 που έχει σαν κεντρικό θέμα: «Γραμμές Ψυχολογικής Στήριξης: σύγχρονες δυνατότητες και θέματα δεοντολογίας» όπου θα γίνει και η παρουσίαση των γραμμών. 
 
Για όποιον ενδιαφέρεται και επιθυμεί να παρακολουθήσει το συνέδριο αλλά δεν είναι εφικτή η φυσική του παρουσία, μπορεί να το παρακολουθήσει σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου - live streaming - στο http://www.obrela.gr
 
Ορέστης Γιωτάκος, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
 
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου.


BeStrong.org.gr - 29.03.14