Νέα
Νέα της οργάνωσης

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μήνα μετά την λειτουργία της ιστοσελίδα μας και το ενδιαφέρον του κοινού για να πάρει πληροφόρηση, μέσα από το http://www.bestrong.org.gr για θέματα που αφορούν τον καρκίνο, ήταν συγκλονιστική! Παρακάτω θα σας αναφέρουμε κάποια νούμερα, ώστε να πάρετε μια πιο πλήρη εικόνα του ενδιαφέροντος που υπάρχει. Στο διάστημα από τις 10/1/2008 έως και 1/2/2008 βάση των στοιχείων του server μας είχαμε:

  • 1600 μοναδικούς επισκέπτες (Unique visitors).
  • Το 70% έβαλαν την ιστοσελίδα στα αγαπημένα (Add to favorites).
  • Ανοίχτηκαν 24.500 σελίδες (Pages).
  • Αντιστοιχία ανά επισκέπτη (15.3 Pages/Visit).
  • Έγιναν 220.000 ¨χτυπήματα¨ (Hits).
  • Αντιστοιχία ανά επισκέπτη (137,5 Hits/Visit).

Πρώτη σε ανοίγματα σελίδα ήταν το ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ και ακολουθεί δεύτερη το ΖΩΝΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΑ, αποδεικνύοντaς το πόσο πολύ ανάγκη έχει το κοινό να ενημερωθεί για τον καρκίνο, αλλά παράλληλα έχει στην συνείδησή του ότι για να προλάβει, πρέπει να ζήσει υγιεινά!
 
Πάρα πολλοί άνθρωποι, ήρθαν σε επαφή μαζί μας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν εθελοντικά την οργάνωσή μας.

Επίσης πολλοί ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, για το βιβλίο του Παναγιώτη Μιχαήλ "Είμαστε τουρίστες!", που τέλος Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει η δεύτερη έκδοση, δυόμισυ μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία!

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την υποστήριξή σας και δεσμευόμαστε, ότι συντομα θα έχουμε ολοκληρώσει την ιστοσελίδα μας και παρέχοντας ως πρώτη υπηρεσία της On Line Κοινότητας το Forum!

BeStrong.org.gr - 29.03.14