Νέα
Νέα της οργάνωσης

«Φυσική δραστηριότητα: ασπίδα της ζωής»

2ο Φεστιβάλ «Σκέψη και Πράξη»

Η Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Δημιουργικές Γέφυρες σε συνδιοργάνωση με τη Νομαρχία Χανίων διοργάνωσε το 2ο Φεστιβάλ-Συνέδριο «Σκέψη και Πράξη» με θέμα το περιβάλλον.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθηκε απο 14 έως 23 Νοεμβρίου 2008, στην Εισοδίων 7 στην Παλιά Πόλη Χανίων.

Στόχοι του Φεστιβάλ ήταν η ενημέρωση και συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, τη φυσική ζωή όπως επίσης και η παρουσίαση της καλλιτεχνικής διάστασης και επεξεργασίας του θέματος.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ συμπεριλάμβαναν ομιλίες, συζητήσεις, παραστάσεις χορού και θεάτρου, ζωντανή μουσική, προβολές ντοκιμαντέρ, παζάρι με αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά κ.ά. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Ο Παναγιώτης Μιχαήλ, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008, καλεσμένος από τις "Δημιουργικές Γέφυρες", ήταν ομιλητής με θέμα: «Η φυσική δραστηριότητα: ασπίδα της ζωής».

Εκτός της ιδιότητάς του ως ιδρυτής της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, μίλησε και με την ιδιότητά του, αυτή του καθηγητή φυσικής αγωγής, τονίζοντας το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η φυσική δραστηριότητα στη ζωή μας, για την θωράκιση της υγείας μας,  αλλά και ως μέσον πρόληψης του καρκίνου!


BeStrong.org.gr - 29.03.14