Νέα
Νέα της οργάνωσης

5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

SPORTS SHOW & FASHION

Η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, στα πλαίσια των στόχων της που είναι η προώθηση της σωματικής δραστηριότητας, ως μέσον πρόληψης, συμμετείχε στην 5η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ SPORTS SHOW & FASHION. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στα Ολυμπιακά ακίνητα Ξιφασκίας (Πρώην Δυτικό αεροδρόμιο) στο Ελληνικό, από την Πέμπτη 15/10/2009 και ώρα 17.00 μ.μ. έως την Κυριακή 18/10/2009 στις 22.00 μ.μ.

Οι επισκέπτες στη διάρκεια της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή ακόμα και να συμμετάσχουν σ’ ένα πλήθος από αθλητικά happenings, να «μάθουν» από τα σεμινάρια για την υγεία, την άθληση και τη διατροφή και να έρθουν σε επαφή με ότι πρέπει να χαρακτηρίζει το σύγχρονο και υγιεινό τρόπο ζωής.
 
Η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, προωθώντας την σωματική δραστηριότητα οποιασδήποτε μορφής, ως μέσο πρόληψης του καρκίνου ήταν εκεί, με δικό της περίπτερο. Το περίπτερο μας παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από την οργανώτρια εταιρεία Action way. Πολλοί εθελοντές ήρθαν από νωρίς και μας βοήθησαν στο στήσιμο του περίπτερου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες της έκθεσης, για την οργάνωσή μας και τις δραστηριότητές της. Σε όλη την διάρκεια της έκθεσης μοιράστηκαν από τους εθελοντές μας, 10.000 φυλλάδια ενημέρωσης για τον καρκίνο.

Επίσης το ενδιαφέρον των επισκεπτών εστιάστηκε στο βιβλίο του ιδρυτή της οργάνωσης «Είμαστε τουρίστες!», καθώς και στα πορτοκαλί βραχιολάκια, όπου τα έσοδα αυτών βοηθούν την οργάνωση να συνεχίσει το έργο της!





BeStrong.org.gr - 29.03.14