Νέα
Νέα της οργάνωσης

Η Action Way μας υποστηρίζει...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ACTION WAY - Communication Services στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης, ανέλαβε την επικοινωνιακή στήριξη της Κοινωφελούς Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Φίλων Του Καρκίνου, με τον διακριτικό τίτλο «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» και θα συμβάλλει στην προώθηση των σκοπών και των στόχων της. Εμπνευστής και ιδρυτής της Οργάνωσης είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ. 

Μέσα από τη δική του εμπειρία με τον καρκίνο, συνειδητοποίησε ότι οι καρκινοπαθείς, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, είχαν μεγάλη ανάγκη για πληροφόρηση και υποστήριξη.

Όλα αυτά είναι τα όπλα που θωρακίζουν τον ασθενή και όσους τον περιβάλλουν, για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο χωρίς φόβο, όπλα όμως που ο ίδιος ο Παναγιώτης Μιχαήλ, δεν κατάφερε να βρει μέσα στο δεκάχρονο ταξίδι του με τον καρκίνο.
 
Σκοπός του «Μείνε Δυνατός» που ιδρύθηκε το 2007 είναι η τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την ψυχολογική υποστήριξη προς τους πάσχοντες και τις οικογένειές τους, αλλά και η προσπάθεια ευρύτερης ενημέρωσης της Κοινής Γνώμης ώστε να αποκαλείται πλέον ο καρκίνος με το όνομά του χωρίς άλλα υποκοριστικά όπως «επάρατη νόσος» ή «κακιά αρρώστια».

Η Οργάνωση διαθέτει εξαιρετικά ενημερωμένη ιστοσελίδα, την http://www.bestrong.org.gr με πάνω από 1000 σελίδες, αξιόπιστων και επίκαιρων πληροφοριών που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη, την υγιεινή ζωή, την υποστήριξη, πρακτικές συμβουλές για τους ασθενείς, την οικογένεια, τους φίλους και  το οικείο περιβάλλον.


BeStrong.org.gr - 29.03.14