Νέα
Νέα της οργάνωσης

Στην τελική ευθεία...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι μετά από 2 χρόνια λειτουργίας της οργάνωσης "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", είμαστε στην τελική ευθεία για να πραγματοποιηθεί ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους μας: την δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου τηλεφωνικής & διαδικτυακής υποστήριξης όσων εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Στα πλαίσια υλοποίησης του στόχου μας από την 1/9/2009 ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο όπου θα φιλοξενηθεί το τηλεφωνικό & διαδικτυακό κέντρο υποστήριξης σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Το κέντρο αυτό βρίσκεται στην Κυψέλη σε ένα χώρο 200 τ.μ. και πιο συγκεκριμένα στην Αγίας Ζώνης 1Α.

Αξιοποιώντας την Τεχνολογία της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας και με την δημιουργία ενός σύγχρονου τεχνολογικά τηλεφωνικού κέντρου, ειδικευμένοι επιστήμονες με εθελοντική ή όχι προσφορά θα είναι διαθέσιμοι, με σκοπό την παροχή πληροφοριών και στήριξη (ψυχολογική, συναισθηματική, και πρακτική) σε άτομα που εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Η ανωνυμία θα βοηθήσει πολλούς πολίτες να μάθουν επιτέλους αυτά θα ήθελαν να γνωρίζουν για τον καρκίνο αλλά ντρέπονται. Η υποστήριξη αυτή θα παρέχεται και μέσω διαδικτύου!  

Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί με ένα εθνικό τετραψήφιο νούμερο. Θα είναι προσβάσιμη από όλη την Ελλάδα με αστική χρέωση αλλά και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ήδη από τις 29/10/2009 μας έχει εκχωρηθεί από την εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών, για το σκοπό αυτό το νούμερο 1069!

Από τις αρχές Ιανουαρίου 2010 θα ξεκινήσει η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου όπου θα παρέχεται υποστήριξη μέσω ψυχολόγων & κοινωνικών λειτουργών. Η συγκεκριμένη ημερομηνία  θα ανακοινωθεί με  δελτίο τύπου, προς όλα τα ΜΜΕ.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, το πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει η δική σας ενεργή συμμετοχή & υποστήριξη σε όλο αυτό το εγχείρημα. Η δική σας αρωγή σε όλα τα επίπεδα  στα 2 χρόνια λειτουργίας μας, μας κάνει να βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα, να ανακοινώνουμε την λειτουργία του πρότυπου τηλεφωνικού & διαδικτυακού κέντρου υποστήριξης! 

Τέλος πρέπει να γνωρίζετε, ότι για εμάς τώρα ξεκινάει το πραγματικό έργο της οργάνωσης και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στις όποιες ανάγκες προκύψουν. Όποια υποστήριξη επιλέξετε να μας προσφέρετε σήμερα, είναι ακόμη πιο σημαντική αλλά και αναγαία για εμάς, αφού θα μας επιτρέψει να έχουμε διάρκεια στο χρόνο!





BeStrong.org.gr - 29.03.14