Νέα
Νέα της οργάνωσης

9η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Το Σάββατο 5 Ιουνίου, από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ., στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, με θετική αντίδραση σε όσα μας ταλαιπωρούν, 60 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους, συμμετείχαν σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά.

Αν και ο καιρός στην αρχή δεν βοήθησε ιδιαίτερα, αφού έβρεχε από πολύ πρωί, δειλά - δειλά οι εθελοντικές οργανώσεις άρχισαν να στήνουν τα περίπτερά τους, έχοντας την ελπίδα ότι αργότερα θα καλυτέρευε ο καιρός.

Οι περισσότεροι όμως από τους συμμετέχοντες δήλωναν ότι και με την βροχή ήταν έτοιμοι να μην εγκαταλείψουν τον χώρο, ώστε να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση!

Ευτυχώς γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι σταμάτησε η βροχή και έτσι έδωσε την ευκαιρία στους πρώτους επισκέπτες, που ξεχύθηκαν σαν τα σαλιγκάρια, να έρθουν.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο των εθελοντικών οργανισμών, σε ανοιχτή έκθεση ενημερωτικού υλικού στον πεζόδρομο του Θησείου, που ξεκινούσε έξω από τον σταθμό του τρένου.

Σε αυτή την γιορτή του εθελοντισμού, δεν μπορούσε να λείπει η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, αφού με το έντυπο ενημερωτικό υλικό, με πολλά πορτοκαλί βραχιολάκια και με τους ειδικούς της ψυχικής υγείας να δίνουν πληροφορίες, ευαισθητοποιήσαμε πλήθος επισκεπτών να μάθουν σχετικά με τις δραστηριότητές μας.

Παράλληλες δραστηριότητες πλαισίωσαν αυτήν την όμορφη εκδήλωση όπως θέατρο δρόμου, μουσικά δρώμενα, χοροί και δια δραστικά παιχνίδια, γεμίζοντας με ρυθμό και ενέργεια τη Γιορτή του Εθελοντισμού, η οποία έκλεισε με τη συναυλία των Magic de Spell!






BeStrong.org.gr - 29.03.14