Νέα
Νέα της οργάνωσης

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

Στις 28 & 29 Ιανουαρίου 2010, στην Αίθουσα Εκπαίδευσης (επίπεδο -1) του κτιρίου Α7, της εταιρείας Intracom IT Services, πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ".

Η ιδέα της έκθεσης προήρθε από μια επιζούσα του καρκίνου, που εργάζεται στην Intracom και υλοποιήθηκε με την ενεργή-αφιλοκερδή συμμετοχή της ομάδας φωτογραφίας της εταιρείας.

Η έκθεση αυτή είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, μεταφέροντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα.

Η πρωτοβουλία είχε σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των υπαλλήλων της εταιρείας σε σχέση με τον καρκίνο.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρεβρέθηκαν σε αυτήν ο ιδρυτής της οργάνωσης "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" Παναγιώτης Μιχαήλ, καθώς και η κοινωνική λειτουργός Έφη Λευκαδίτη μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό.

Τέλος πολλοί ήταν εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν να έχουν μια πιο προσωπική συνομιλία, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της οργάνωσης.

Τα έργα της έκθεσης θα γίνουν δωρεά στη μόνιμη συλλογή της οργάνωσης, η οποία θα τα παρουσιάσει στο κοινό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου χώρου της στις 03/02/2010, την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, στην οδό Αγίας Ζώνης 1Α στην Κυψέλη στις 20.00.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την Ελένη Μαυρομμάτη, που είχε την ιδέα της έκθεσης αυτής και μας απέδειξε περίτρανα, ότι εάν θέλουμε κάτι πολύ να επιτύχουμε, είναι καταδικασμένο να επιτευχθεί!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα φωτογραφίας της Intracom IT Services,  για την ενεργή και αφιλοκερδή συμμετοχή τους που με τον ενθουσιασμό τους, υλοποιήθηκε η παραπάνω έκθεση σε ταχύτατους χρόνους!

Τέλος ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Intracom IT Services και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για την έγκριση της δωρεάς αυτής, δείχνοντας έτσι με τον πιο περίτρανο τρόπο την ανθρώπινη υπόσταση της εταιρείας!   





BeStrong.org.gr - 29.03.14