Νέα
Νέα της οργάνωσης

Δικαστική νίκη κατά της «επάρατης άγνοιας» των ΜΜΕ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, δικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η αγωγή κατά της εφημερίδας Espresso, που κατέθεσε η μη κερδοσκοπική οργάνωση Be Strong και ο ιδρυτής της Παναγιώτης Μιχαήλ, για την χρησιμοποίηση του όρου η «επάρατη νόσος» ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, σε σχετικό άρθρο που αναφερόταν στην οργάνωσή μας και είχε δημοσιευτεί στις 13/04/2012. 

Οι αντίδικοι μας δυστυχώς δεν εμφανίσθηκαν. Η δίκη έγινε ερήμην τους...

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου το οποίο δέχτηκε σύμφωνα με τον νόμο την απουσία των αντιδίκων μας ως παραδοχή της ενοχής τους. 

Σήμερα μια πρώτη νίκη κατά του ρατσιστικού χαρακτηρισμού της «επάρατης νόσου» επετεύχθη. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση ασθενών με καρκίνο, στρέφεται με ένδικα μέσα, εναντίον μέσου μαζικής ενημέρωσης, διεκδικώντας τα αυτονόητα και δικαιώνεται... 

Δε δικαιώνεται όμως μόνο το Be Strong, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον καρκίνο, αφού με κοινή φωνή ασθενείς και σύλλογοι υποστήριξης, έθεταν με κάθε ευκαιρία τις θέσεις τους, καθώς ήταν ένα χρόνιο αίτημά προς τα ΜΜΕ, ο καρκίνος να λέγεται με το όνομά του..   

Το Be Strong και η δικηγορική εταιρεία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» που μας εκπροσωπούν, θα συνεχίσουν τη διαδρομή για την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στη ζωή, των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. 


BeStrong.org.gr - 26.03.15

çeviri malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma hacklink satın al sadrazam shell alfa shell şehirler arası nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma da pa checker güvenilir bahis siteleri astropay astropay bozdurmak istiyorum