Νέα
Νέα της οργάνωσης

Η άσκηση και η επίδρασή της στην ψυχική υγεία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Εθελοντική Ομάδα Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ» - Αθλητικός Όμιλος, έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στην Ημερίδα με Θέμα: «Η άσκηση, και η επίδρασή της στην ψυχική υγεία», που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων (“Δημ. Καλλιέρης”) του Πνευματικού  Κέντρου  του Δήμου Ασπροπύργου,  Αλέκου Παναγούλη 13, στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου, και ώρα 20.00.
 
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ασπροπύργου και την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.  
 
Η κοινωνική διάσταση της διοργάνωσης έχει ως στόχο την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση όλων και ιδιαίτερα των νέων, αναφορικά με την ουσιαστική συμβολή της άσκησης, σε συνδυασμό με την ορθή διατροφής στην ζωή μας.
 
Ο στόχος της διοργάνωσης, συμπλέει με τον στόχο της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, που είναι η υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών, ως μέσο πρόληψης του καρκίνου.  
 
Ο ιδρυτής της όργάνωσής μας, Παναγιώτης Μιχαήλ, με την ιδιότητά του ως καθηγητής φυσικής αγωγής, θα μιλήσει σχετικά μέσα από τη δική του εμπειρία και πως η άσκηση επέδρασε ψυχικά στη ζωή του, για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της.
 
Η παρουσία σας θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του σκοπού της διοργάνωσης.


BeStrong.org.gr - 30.10.14

çeviri malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma hacklink satın al sadrazam shell alfa shell şehirler arası nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma da pa checker güvenilir bahis siteleri astropay astropay bozdurmak istiyorum